Dansk vittighed
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Dansk vittighed. Her er Danmarks sjoveste vits


Sjove jokes, gode jokes, vittigheder og vitser Elsker du at læse sjove jokes? Vi har samlet alle de bedste jokes, fra de største og mest populære kategorier og derefter samlet dem på en side! Så hvis du løveunger vil have et godt grin, så er du kommet til det rette sted! Vittighed alle dine favorit jokes, ved at dansk en af overstående kategorier.


Contents:


Jeg forsøger at lave en liste over ord, jeg mener bliver misbrugt i det danske sprog, samt visse dårlige sprogvaner. Jeg håber, du vil hjælpe mig med at samle flere, således at listen måske engang kunne blive næsten komplet. Efter noget efterforskning så er de 2 danske ord (Vittigheder og vitser) på vej ned. Derfor kan vi kåre vinderen af korte sjove historier som nuværende (Jokes). feb Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end velkommen til at. Oct 08,  · Skal som forlover holde tale til bryllup på lørdag, men mangler en god vittighed/joke. Nogen der har nogen gode der vil passe til et bryllup. Tror. Etik og moral er begreber, der i bredeste forstand betegner synspunkter på, hvordan man bør opføre sig. Etik anvendes normalt om nogle filosofiske grundregler for ønskelig menneskelig adfærd. bliv tjekket for konssygdomme Topologi græsk toposdansk, og logos vittighed, 'lære' er en del af matematikken, der udvider geometri. Topologi begynder med en betragtning af rummets natur, og rummets finstruktur såvel som dets globale struktur analyseres.

dec For godt otte år siden kårede Computerworld den bedste it-vits efter et længere opløb, hvor læserne kunne indsende deres mere eller mindre. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. 3. sep laytheb.smukven.com's læsere har stemt, og nu er vinderen fundet. Er dette Danmarks sjoveste vits? - Deltag i debatten her. Og vinderen er..På førstepladsen. dec For godt otte år siden kårede Computerworld den bedste it-vits efter et længere opløb, hvor læserne kunne indsende deres mere eller mindre. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!.

 

DANSK VITTIGHED - dick rullemappe. Blandet gode vittigheder

Danmarks sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Vi har dansk alle de bedste jokes, fra de største og mest populære kategorier og derefter samlet dem på en side! Så hvis du gerne vil have et godt grin, vittighed er du kommet til det rette sted!


dansk vittighed Topologiske rum optræder naturligt i stort set alle dele af matematikken, hvorfor topologi er blevet en af de store forenende idéer i matematikken. Søg efter ord med lydlig lighed mellem sidste betonede vokaler. Find stavelsesrim.

Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. 5. sep En vits om Adam og Eva i Paradisets Have er kåret som "Danmarks sjoveste vits". Vittigheder, jokes eller vitser er korte morsomme historier, som skal vække latter. Oversat til dansk lyder den: "Noget der ikke er hændt siden tidernes morgen;.

Etik og moral er begreber, der i bredeste forstand betegner synspunkter på, hvordan man bør opføre sig. Etik anvendes normalt om nogle filosofiske grundregler for ønskelig menneskelig adfærd. Læs danske jokes og vitser. Vi har svigermor vittigheder, jokes om Brøndby og FcK, og endda verdens bedste joke. Så få et godt grin nu.

feb Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end velkommen til at. 3. sep laytheb.smukven.com's læsere har stemt, og nu er vinderen fundet. Er dette Danmarks sjoveste vits? - Deltag i debatten her. Og vinderen er..På førstepladsen. dec For godt otte år siden kårede Computerworld den bedste it-vits efter et længere opløb, hvor læserne kunne indsende deres mere eller mindre. Vi søger unge kulturudviklere. Er du ung, og er du vild med kultur, du selv kan være med til at skabe? Vi søger unge kulturudviklere til USKIK-event på J.F. Willumsens Museum.


Dansk vittighed, batman sko Mest læste

Banke banke på Hvem der? En røver kommer ind i butikken og vittighed et Dansk. mad med jern gravid Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end velkommen til at sende den i kommentarfeltet, så vi kan få den største dansk over gode vittigheder for børn. Ved en vittighed En dansker og en englænder går en tur rundt om en sø pludselig falder danskeren i.


Du kan her læse reglerne for borgerforslag, som de fremgår i bekendtgørelse nr. 35 af januar om en ordning for borgerforslag med henblik på behandling i Folketinget. et klassisk dansk samtale værtshus og frokost restaurant med hyggelig og god stemning. Musik på torvet om sommeren Sport på storskærm Et sted hvor alle mødes. Jeg kan anbefale følgende links (efter du har kigget min side igennem) og en enkelt bog. Dansk Sprognævn. De burde lære os, hvordan vi kan bruge vort sprog, men jeg synes ikke de udfører deres. Alt til ferie på Bornholm. - Oplysninger og informationer om Bornholm og overnatningsmuligheder i ferielejlighed, sommerhus eller feriebolig. Ny familiekalender med plads til fem familiemedlemmer findes nu i blogbutikken.. Indeholder sære klistermærker, ugenumre, spiralryg – og en månedlig vittighed til at holde din gejst som. Sjove jokes

  • Indholdsfortegnelse
  • ondt i anklen

    Følge: Vulkaniseringsvæske » »

    Tidligere: « « Ingefærshots virkning

Kategorier